dimecres, 26 de febrer del 2014

Intent 4769: buscant la felicitat

Un dia de cop, quan et pensaves que ho tenies tot mastegat i paït passa alguna cosa que et fa adonar-te de la teva fantasia. És com quan poses un plàstic sobre la taula perquè no es taqui. Normalment es protegeix, però un dia, l'atzar, el descuit, o simplement l'inconscient, fa que t'oblidis de posar-lo i la taula es troba amb la realitat de la qual tant havien protegit: es ratlla i s'embruta i ja no hi ha volta enrere.

No sempre som conscients que amagar la merda sota la catifa, o tancar-la en una caixeta no és la solució. Tal Pandora, un dia obrirem i el què hem guardat dins farà molta pudor i s'haurà fet encara més difícil de pair.

Però com que no vull sentir-me buida, enganyada i decepcionada, decideixo encapsular els meus sentiments per un dia i traslladar-me a una ciutat llunyana on tan feliç he estat per ballar al son d'aquesta música. Perquè malgrat la vida s'omple de records que amb la distancia i el temps mires amb nostàlgia, posar aquesta música ben alta i ballar amb els peus descalços sobre la gespa és un antídot contra tots els mals....així oblidem, per uns instants, que seguim buscant la felicitat per 4769a vegada a la vida i seguim topant amb caixes de Pandora pels racons. Bona sort!



NOTA: Pharrell Williams ha realitzat videos de la mateixa cançó a ciutats d'arreu del món: Barcelona, Paris, Lió, Bucarest, Zuric, Salzburg, Casablanca, Tòquio, Nova York.......per sort, hi ha felicitat a tot arreu!